Bij de Visfabriek bedenken en ontwerpen we van alles; slimme oplossingen, een andere manier van kijken, folders in vorm en inhoud, lesprogramma's, websites, vragenlijsten, apps, interactieve elementen, online platformen, order verwerkingssoftware, ip en avg-proof compliance. Naast opbouw vanaf scratch vermaken we ook bestaand of open source waar we via maatwerk een eigen identiteit of extra functionaliteit aan toevoegen.

Wat we leuk vinden om te doen bij de Visfabriek is meedenken met de klant over hoe bijvoorbeeld medewerkers het "gewenste" gedrag te laten vertonen. Mensen willen vaak wel, maar weten gewoonweg niet wat wel werkt en wat niet. Onderstaand stripverhaal werd gemaakt voor een grote multinational, waar vernieuwing en innovatie steeds in de kiem werd gesmoord; door organisatie-breed de aandacht te vestigen op twee conflicterende mindsets ontstond in korte tijd een klimaat, door alle managementlagen heen, waar innovatie de ruimte kreeg.

klik
klik


De Visfabriek is trots op haar oplossing voor online bijeenkomsten, een combinatie van ontmoeten, overleggen en leren. Een virtueel event omgeving met meerdere ruimtes waar door deelnemers vrij tussen bewogen kan worden. In een ruimte kunnen deelnemers zich verzamelen en communiceren met beeld en geluid. Een host maakt van een ruimte zo een hotspot voor kennis delen, een product introductie, sales of vermaak. Toevoeging van bots aan een ruimte geeft de mogelijkheid tot afspelen van een vooropgenomen video-instructie, het volgen van een zelfstudie programma, of het houden van een live peiling onder de aanwezigen.De oplossing van de Visfabriek voor online bijeenkomsten